Dr. Sadık Ahmet Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Okul öncesi eğitim alanının  hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmek, Çocuklar, öğretmenler  ve ailelerle ilgili özgün proje, araştırma, aile eğitimi ve katılımı çalışmaları gerçekleştirmektir.

Misyon: Dr. Sadık Ahmet Anaokulu olarak okulumuzun misyonu; çocuklarımızın millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamaktır Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 13.00 13.00 - 18.00
Isınma: Doğalgaz
Servis Bilgisi: Okulumuzun servisi bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: ...
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda Robotik Kodlama Çalışmaları her öğrencimize ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 140

Telefon - 0 212 863 06 57

WEB - https://drsadikahmetanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MİMAROBA MAH. UĞUR MUMCU CAD. M 127 BLOK NO 2A İÇ KAPI NO 9 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Yarım Gün Sabahçı - Öğlenci

Yerleşim Yeri - Mimaroba Mahallesi Atatürk Parkı´nın girişinde Emlak bankası konutlarının tam ortasında yer almaktadır.

Ulaşım Avcılar Metrobüs Durağında 448 No´lu Hatla okulun kendi adını taşıyan durağa kadar gelinmektedir. Ayrıca Minübüs hatları da okulumuzun yanında geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM